Subject :  Hærverk natt til lørdag 12. mai
Date :     Sat, 12 May 2007 13:55:50 +0200
From :     Killingen Båtforening
To :         medlemmene@killingen.org

Hærverk natt til lørdag 12. mai

Natt til i dag (12. mai) har det vært hærverk på den lukkede parkeringsplassen på Bygdøy Sjøbad. En bil er forsøkt stjålet og ramponert, en motorsykkel er forsøkt stjålet, klær i bil og motorsykkel er stjålet, sykler er ramponert, innholdet av miljøcontainer ble dratt utover, mm. Bilramponeringen skal være politianmeldt. De medlemmer som har hatt sykler/biler på parkeringsplassen, bør sjekke.

Båtforeningen vil sende ut vaktlister så snart kontraktene for sesongen er ferdige.Da det ikke var avklart at Sjøsenteret ville tilby plasser før ved kjennelse i slutten av april. Såsnart vi får oversikt over hvem som har båtplass, vil vi sende ut vaktlister. 

Vi har fått låne et krypinn hos Sjøsenteret. Men det er på øya, og løser ikke problemet med parkeringsplassen. Styret vil naturligvis diskutere dette, men vi antar at det kan bli vanskelig å gjennomføre vakthold på landsiden. Vaktboden er som kjent fjernet etter det aldri var aktuelt for FAD/Statsbygg/KNS å videreføre noen ordning.KNS kommer kun til å drive vakthold på egen brygge (se link under). 

Mer informasjon på http:/killingen.org. Som sagt kommer vaktlistene så snart vi får sent dem ut. Uansett, IKKE legg verdigjenstander igjen i biler.

Styret

Lenker vedrørende korrespondanse om vakthold:
19.03 Brev fra styret til FAD
03.04: Svar FAD vedrørende vaktordning
24.04: E-post fra styret til FAD
26.04: Svar KNS vedrørende vaktordning
11.05: Brev fra styret om parkering