Subject: SV: Hærverk natt til lørdag 12. mai
Date: Mon, 14 May 2007 14:52:08 +0200
From: VL
To: 'Killingen Båtforening'

I gamle dager hadde vi bare vaktbod på øya, men gikk jevnlige og litt "tidsmessig ujevne" runder på landsiden. Det som raskt ryktes er at det ikke er vakthold overhode. Skilt med video overvåking og vakt gjør folk som har uærlige hensikter betenkte. Er det ikke lov å ha lyskaster med bevegelsessensor på landsiden. Det er lite moro å brekke en bil i flomlys, helt forskjellig fra dagslys!

VL


Subject: T.o. flere innbrudd Bygdøy Sjøbad
Date: Mon, 14 May 2007 14:41:30 +0200
From: Killingen Båtforening
To: postmottak@statsbygg.no
CC: postmottak@fad.dep.no, info@kns.no, sydenden@hotmail.com, killinge@online.no, byradsleder@radhuset.oslo.kommune.no

Både natt til torsdag og natt til lørdag har det tydeligvis vært tilslag mot parkeringene. Politiet var også der på onsdag, men grunnen til det kjenner vi ikke. Det virker imidlertid som om det er høy innbruddsaktivitet på Bygdøy Sjøbad for tiden, og det kan være klokt å gripe fatt i dette raskt.

Foreningen avventer endelig båtplasstildeling før vi kan sette opp vaktlister. Vaktene vil imidlertid, som nevnt, i utgangspunktet ikke lenger dekke parkeringsplassen.

Mvh
Killingen Båtforening


Subject: Re: Hærverk natt til lørdag 12. mai
Date: Mon, 14 May 2007 12:15:52 +0000 (UTC)
From: KL
Reply-To: KL
To: Styret

Hei.
Så mail av 12 mai og vil opplyse om at vi natt til torsdag hadde innbrudd i bil parkert på parkeringsplassen før bommen (den kommunale parkeringsplassen). Bilen var ramponert - det er en cabriolet og de hadde tatt seg inn gjennom taket. Noen verdisaker som for eksempel CD- veksler ble stjålet, og det kan se ut som om det var blitt gjort forsøk på tjuvkobling. Jeg var selv på reise men min samboer anmeldte selvsagt forholdet til politiet. Dette var muligens også grunnen til at Politiet var på Bygdøy som beskrevet på hjemmesiden.

Vi bor i båt ved Killingen og synes ikke dette er noe trivelig. Og i aller minst når det viser seg at det er gjentakende episoder.

Har dere spørsmål så ta gjerne kontakt.

Hilsen
KL


Subject:     Hærverk natt til lørdag 12. mai
Date:     Sat, 12 May 2007 14:32:47 +0200
From:     Killingen Båtforening <styret@killingen.org>
To:     postmottak@statsbygg.no
CC:     postmottak@fad.dep.no, info@kns.no, sydenden@hotmail.com, killinge@online.no, byradsleder@radhuset.oslo.kommune.no

Til orientering oversendes informasjonsbrev til medlemmene i Killingen Båtfoening om hærverk natt til i dag. Også tidligere i uken var politiet på parkeringsplassen, uten at vi kjenner bakgrunnen for det.

Foreningen er som kjent av den oppfatning løsninger for vakthold også  på parkeringsplassen kan ha noe for seg. Og vi beklager at ikke det var mulig å finne en løsning om bruk av vaktboden, og at den nå er bortkjørt. Forøvrig understreker dette også forslaget i brev vi sendte til Statsbygg og FAD i går. Dersom det ble laget en bom nærmere kongsgården, antas det å kunne øke den mentale sperre for å bryte seg  inn.

Mvh
Killingen Båtforening


Subject :  Hærverk natt til lørdag 12. mai
Date :     Sat, 12 May 2007 13:55:50 +0200
From :     Killingen Båtforening
To :         medlemmene@killingen.org

Hærverk natt til lørdag 12. mai

Natt til i dag (12. mai) har det vært hærverk på den lukkede parkeringsplassen på Bygdøy Sjøbad. En bil er forsøkt stjålet og ramponert, en motorsykkel er forsøkt stjålet, klær i bil og motorsykkel er stjålet, sykler er ramponert, innholdet av miljøcontainer ble dratt utover, mm. Bilramponeringen skal være politianmeldt. De medlemmer som har hatt sykler/biler på parkeringsplassen, bør sjekke.

Båtforeningen vil sende ut vaktlister så snart kontraktene for sesongen er ferdige.Da det ikke var avklart at Sjøsenteret ville tilby plasser før ved kjennelse i slutten av april. Såsnart vi får oversikt over hvem som har båtplass, vil vi sende ut vaktlister. 

Vi har fått låne et krypinn hos Sjøsenteret. Men det er på øya, og løser ikke problemet med parkeringsplassen. Styret vil naturligvis diskutere dette, men vi antar at det kan bli vanskelig å gjennomføre vakthold på landsiden. Vaktboden er som kjent fjernet etter det aldri var aktuelt for FAD/Statsbygg/KNS å videreføre noen ordning.KNS kommer kun til å drive vakthold på egen brygge (se link under). 

Mer informasjon på http:/killingen.org. Som sagt kommer vaktlistene så snart vi får sent dem ut. Uansett, IKKE legg verdigjenstander igjen i biler.

Styret

Lenker vedrørende korrespondanse om vakthold:
19.03 Brev fra styret til FAD
03.04: Svar FAD vedrørende vaktordning
24.04: E-post fra styret til FAD
26.04: Svar KNS vedrørende vaktordning
11.05: Brev fra styret om parkering